Home / Onze diensten / Particulieren

De jaarlijks terugkerende belastingaangifte is voor de meeste particulieren toch een grote opgave. Door jaarlijkse veranderingen in de wetgeving krijgen wij vaak de vraag wat er nu wel en niet mag. Zo rijst bijvoorbeeld de vraag of het wel zinvol is om een aangifte inkomstenbelasting te doen, wij geven u graag antwoord.
Ook bij ondersteuning van toeslagen en overige diensten zijn wij u graag van dienst. Niet alleen ondernemers hebben een goede administratie nodig, ook particulieren kunnen een administratieve ordening gebruiken.

Administratieve onderschatting bij particulieren komt vaak voor. Er wordt vergeten om de aangifte inkomstenbelasting correct te voltooien of men weet niet of ze recht hebben op toeslagen van de belastingdienst. 
Ons team specialiseert zich continue, zodat wij op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen in de fiscale wetgeving. U mag ervan uitgaan dat uw aangiften correct worden gedaan en u de juiste adviezen krijgt.

Lees verder over belastingen en toeslagen...Helaas komt het ook wel eens voor dat de financiële positie van een particulier niet helemaal op orde is. Door alle rekeningen is het einde zoek, ook dan staat F&FA voor u klaar. Wij hebben ervaren en vakbekwame schuldsaneerders/bewindsvoerders in ons team. Zij zorgen ervoor dat uw financiën zodanig op orde worden gebracht, dat eventuele schuldeisers wegblijven.
Misschien wilt u dit juist wel voorkomen en wilt u uw inkomsten en uitgaven laten behartigen door professionals.

Wilt u meer hierover weten, lees dan verder...

 

  • F & FA dienstverlening
    Postbus 84075
    3009 CB Rotterdam
  • Tel.: 010 - 202 26 05
  • Fax.: 08 - 422 62 028