Home / Onze diensten / Particulieren / Budget- en schuldbeheer

Komt u er niet meer uit met uw financiën of heeft u teveel schulden waarbij het einde niet meer in zicht is? F&FA neemt ook hier graag uw zorgen uit handen.

Budgetbeheer is het door ons laten behartigen van uw inkomsten en uitgaven. Wij bespreken uw leefsituatie en stemmen daarop uw budgetplan af. Wij behartigen uw inkomsten en uitgaven om uw last te verminderen. Dit om te voorkomen dat u in de schulden komt, nieuwe schulden maakt en/of uw schulden hoger worden. Van uw inkomen worden de vaste lasten betaald, een gedeelte apart gezet om te sparen en wekelijks een deel naar u overgemaakt als zijnde leefgeld.

Budgetbeheer is voor particulieren die het moeilijk vinden om met geld om te gaan of er niet meer uitkomen. Met budgetbeheer bent u zeker van uw wekelijkse leefgeld en dat de kosten worden betaald. Dit draagt bij aan een stabiele leefsituatie.


Het kan ook zo zijn dat de aflossing van uw schulden al uw inkomen in beslag neemt. F&FA onderhandelt voor u met de schuldeisers om tot een aflossingsafspraak te komen. Wij streven ernaar om de lasten voor u zo laag mogelijk te houden, zodat u ruimte overhoudt om in uw levensonderhoud te voorzien.
U kunt hierbij denken aan strakke afspraken met de schuldeisers en bij mogelijke situaties uw schulden te laten saneren. Zo kunt u na afloop van de termijn compleet schuldenvrij zijn. Eventuele doorloop naar de Wsnp is daarbij een denkbare optie.

Het is immers van belang dat uw inkomsten en uitgaven perfect in balans zijn.

 

  • F & FA dienstverlening
    Postbus 84075
    3009 CB Rotterdam
  • Tel.: 010 - 202 26 05
  • Fax.: 08 - 422 62 028